Diploma uitreiking Future Financials, druk bezocht.

Lachende en ontspannen gezichten van 19 studenten die op 9 juli jongstleden het diploma MBO niveau 3 en niveau 4 uitgereikt hebben gekregen. Een wederom hoog slagingspercentage: gemiddeld 72,5 %.
De diploma-uitreiking vond plaat in het auditorium van ROC Zadkine aan de Montessoriweg te Rotterdam. Het logistieke deel lag in handen bij de teamleiding van het Zadkine. De Stichting Pro Management School verzorgde het programma rondom de uitreiking. De uitreiking, een zeer gewichtig en serieus moment, was in handen van Zadkine en Future Financials.

Dachten de afgestudeerden dat zij met familie en vrienden in het auditorium zitting konden nemen, dan werd deze gedachte vreedzaam verstoord. Alle studenten moesten zich verzamelen om omgekleed in een studenten toga plaatsnemen op gereserveerde plaatsen in het auditorium. Eén voor één werden zij naar voren geroepen om het diploma overhandigd te krijgen. Door middel van een voor de student op maat gemaakte tune en compositiefoto, werd de student door de ‘rector magnificus’ naar het podium van de uitreiking begeleid. Uiteraard volgde er een korte toespraak, om daarna de felicitaties van de bezoekers te mogen ontvangen.

Een zeer geslaagde uitreiking. Mede mogelijk gemaakt door de inbreng van de medewerkers van het stage-/werkbedrijf Onderwijssupport: bloemen, muziek, terugblik, ontspanning en complimenten. Na de uitreiking verzorgde Zadkine de receptie, die een hoog bezoekersaantal kende. De totale organisatie van deze uitreiking was goed en alle studenten, medewerkers, bezoekers hebben enorm genoten. Het nieuwe schooljaar start 31 augustus. De niveau 3 afgestudeerden gaan op voor niveau 4. De instroom van nieuwe studenten is in volle gang. Het nieuwe schooljaar zal van start gaan met 30 studenten en als het moet kan dit aantal hoger zijn.

Tevreden en voldaan ging een ieder naar huis. Voor velen was deze dag een ‘mijlpaal’. En.. Future Financials? Trots, omdat er weer een groep de kwalificatie Financieel Administratief medewerker/adviseur kreeg.

Bekijk alle foto's van de diploma-uitreiking op onze Facebook pagina

Sponsors:

logo-exact logo-raet logo-nederpelt90x

Initiatief van:

2014-PMOS-ff logo-zadkine