De toekomst klopt aan de deur

De toekomst klopt aan de deur.

 

De moderne dienstverlening is dat met behulp van moderne virtuele mogelijkheden en online toepassingen op administratief gebied, administraties worden verwerkt en rapportages worden verzorgd op basis van gevoerde administraties waaronder de jaarrekeningen, aangiften omzetbelasting, ICP, inkomsten- en vennootschapsbelasting.

 

Future Financials startte in 2011 de duale werk-/leerroute (financieel)administratief medewerker. Door de intensieve samenwerking met ROC Zadkine, kunnen studenten deze route in twee jaar of zelfs ook in één jaar afronden en het diploma MBO niveau 4+ behalen. Zij die deze route volgen, werken vier uren per dag in de praktijk, volgen vier uur per dag de opleiding waaronder zelftraining.

Eén van de activiteiten in het werkproces van Future Financials, is het inboeken van basisbescheiden in het online boekhoudpakket van Exact. Die bescheiden betreffen in- en verkoopfacturen, bank- en kasmutaties, salarismutaties en afschrijvingskosten. Zij die bij Future Financials worden opgeleid, kunnen de boekingen binnen een strak georganiseerd proces verzorgen op basis van lage kosten.

Future Financials zoekt samenwerkingpartners. De werkzaamheden worden door de studenten vanaf het kantoor te Delft virtueel verwerkt. De studenten werken en leren onder leiding van verantwoordelijke praktijkbegeleiders van de samenwerkingspartners. Zij bewaken de voortgang van werkzaamheden.

Aanmelden kan.

Future Financials

p/a Burgemeestersrand 59

2625 NV DELFT

of

Stuur een email naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T.a.v. P. van Keulen

Het diploma: de kers of de slagroom

Wie als administrateur carrière wil maken, kan de vertaalslag maken tussen zijn eigen vakgebied en de informatietechnologie. Ook worden communicatieve vaardigheden steeds belangrijker. De boekhouder wordt de financiële man die een open mind heeft en gemakkelijk kan communiceren met klanten, opdrachtgevers, banken, de Belastingdienst, leveranciers en ga zo maar verder. Efficiënt en doelgericht netwerken is in deze tijd voor een financiële professional niet meer weg te denken. Digitalisering wordt steeds belangrijker. Denk aan digitale loonstroken, facturen. Financials die verstand hebben van IT, moeten in staat zijn om bijvoorbeeld een wijziging van een btw-tarief en de nieuwe werkkostenregeling in de loonbelasting structureel in administratieve processen door te voeren en die processen aan te passen.

Daarom juist: Future Financials.

Diploma of niet?

De behoefte wordt groter aan mensen die een gerichte financieel administratieve opleiding hebben gevolgd. 
Studenten van Future Financials zijn gedreven en zijn in bezit van het erkende diploma MBO niveau 4. Wil je carrière maken, ben je ambitieus en trots, dan ligt er een weg voor je open.
In juni studeerden 19 studenten af en behaalden het diploma MBO 4+.

Sponsors:

logo-exact logo-raet logo-nederpelt90x

Initiatief van:

2014-PMOS-ff logo-zadkine