Future Financials is: ‘Het Succes naar Werk’

Future Financials biedt, in samenwerking met ROC Zadkine, de duale werk- en leerroute Financieel Administratief Werk aan voor jongeren en jong volwassenen die om uiteenlopende redenen de studie op MBO en/of op HBO niveau niet hebben afgerond.

De student (ook op MBO niveau genaamd student) wordt niet alleen opgeleid in vakbekwaamheid (financieel administratief medewerker – de nieuwe boekhouder) maar ook in diverse vaardigheden, zoals: timemanagement, communicatie en jezelf presenteren. Vaardigheden die een student van deze tijd toegevoegde waarde geven. Door blendid learning (klassikaal en E-Learning) aan te bieden ontstaat er een optimaal resultaat tussen werk- en leerproces en tijdbesteding. De student van Future Financials, koppelt het werk (stagewerkzaamheden bij een stage werk-/leerbedrijf) en het leren aan elkaar en maakt gebruik van de digitale revolutie door te werken met de nieuwste boekhoudkundige programma’s en sociale media. Het efficiënt werken en leren, onder meer door middel van blended learning en social learning, geeft een juiste mix tussen offline leren en e-learning. Dit alles past bij de ontwikkeling van deze tijd, maakt het werken en het leren attractief en creëert efficiënte en effectieve werk-/leeradressen.

Future Financials richt zich op alle sectoren. Het tot nu behaalde resultaat is dat, gedurende de duale route, enkele studenten een baan hebben gevonden. Zij zijn in parttime dienst gekomen bij een werkgever en volgen elke middag de theoretische scholing bij Future Financials. Zoals opgemerkt, hebben enkele studenten een baan aangeboden gekregen. Zij zijn al werknemers en worden nu al gezien en ervaren als goed opgeleidde krachten c.q. collega’s.

De nieuwe groep, die in september 2013 van start gaat kan inzetbaar zijn bij stage werk-/leertrajecten. Dat kan op basis van tijdelijk inleen, maar ook op basis van het aanbieden van een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. Diverse organisaties hebben al geïnformeerd naar de mogelijkheden.  

Future Financials – de duale werk-/leerroute – is een succes en waarom zou u niet gebruik willen maken van deze diensten? U hoeft maar te bellen en/of te mailen. Wij komen voor nadere informatie bij u op bezoek.

Bel naar: Future Financials t.a.v. P. van Keulen – 0152511450 of stuur

een mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sponsors:

logo-exact logo-raet logo-nederpelt90x

Initiatief van:

2014-PMOS-ff logo-zadkine